Et Besøk Til Barcelona -

Barcelona er Spanias nest største by – den største i Catalonia – og har om lag en halv million innbyggere. Barcelona ligger på den nordøstlige middelhavskysten og har en rik historie som går tilbake minst 2000 år.

Barcelona var vertsland for OL med det resultat at byen ble en turistattraksjon, noe som betydde at byen ble renovert. Bestill hotell i Barcelona og ta oppmerksom på hva dette feriestedet har å tilby.

Barcelona2

Denne vakre byen er full av typisk europeisk funksjoner som utendørs markeder, restauranter, butikker, museer og kirker og er godt tilrettelagt for turgåing med en omfattende og pålitelig Metro system for mer fjerntliggende utflukter.

Kjernen i sentrum rundt Ciutat Vella gir dager med glede for de som ønsker å oppleve livet i Barcelona mens strendene i byen ble bygget på å gi sol og avslapping i lange perioder med behagelig varmt vær.

 

One Response to Et Besøk Til Barcelona -

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>